Andres Sõber: oleme praegu tühjad

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti u20 koondise peatreener Andres Sõber.
Eesti u20 koondise peatreener Andres Sõber. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Rakvere Tarva korvpallimeeskond kaotas Eesti meistriliigas kodus Rapla Piimameister Ottole 88:105. Tabeli kolmandalt kohalt see neid siiski ei kukutanud.


«Oleme tühjad… seljataga on väga raske jaanuar, lisaks oli meil alles mõni päev tagasi mäng Tartus,» tõdes Tarva peatreener Andres Sõber. «Rapla tuli näljasena – me ei saanud neid alguses kuidagi pidama, esimese poolajaga panid meile ju 60 punkti. Teisel poolajal tulime mängu tagasi, aga lõpus viskasime palju mööda. Rapla mängis hästi, neid tuleb tõsiselt kiita.»

Sõber märkis, et Rakvere ja Rapla kohtusid tänavu juba viiendat korda. Neljas esimeses mängus võidutses Virumaa meeskond, eile saadi esimene kaotus.

Tarva loots leidis mänguminuteid kõigile 12 mehele, algviisikusse kuulusid aga noored Martin Dorbek ja Joonas Vaino. Lõpuks kerkis meeskonna parimaks pingilt sekkunud Kaspars Cipruss.

Eesti meistriliiga kohtumistest tähtsamaks peab Sõber järgmise nädala Balti liiga teise divisjoni kohtumisi TTÜga. Tarvas oli oma alagrupi võitja, TTÜ jäi oma grupis neljandaks. «Midagi lihtsat pole nendes mängudes oodata, kuid usun, et saan mehed selleks ajaks korda,» mõtiskles Sõber.

Rapla meeskonnas hiilgasid eile kaks meest – Janar Soo ja Sven Kaldre tõid võrdselt 27 punkti.
Päeva teises kohtumises alistas vaid kaheksa mehega mängule ilmunud TTÜ võõrsil Valga 89:58. Kiur Akenbärg viskas 27 punkti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles