Eesti saalihokikoondis lõpetas MM-valikturniiri täiseduga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki
Saalihoki Foto: Urmas Luik

Eesti saalihoki meeskond lõpetas MM- valikturniiri võiduga, kui alistati viimases kohtumises siiani samuti täiseduga mänginud Slovakkia meeskond tulemusega 6-4 (4:1; 2:1; 0:2).

Slovakkia meeskonnal õnnestus kohe mängu alguses juhtima minna. Vaatamata slovakkide väga aktiivsele mängule õnnestus avakolmandikul Eesti meeskonnal vastata 4 väravaga.

Teisel kolmandikul jätkus mõlema meeskonna aktiivne surve, kuid väravavahtide suurepärane töö hoidis pinget üleval. Kolmandiku lõpus tekitasid kohtunike otsused meie meeskonna liikmete hulgas närvilisust, mille tulemusena sattusid 4 meie mängijat korraga karistuspingile ja meeskonna kapten Henrik Talme teenis punase kaardi ning saadeti väljakult minema.

Vaatamata sellele, et Eesti meeskond pidi mängima 7 minutit kahemehelises vähemuses, suutsid slovakid visata vaid 1 värava. Järelejäänud mänguajal suudeti  kohtumise käik hoida kontrolli all ja võit vormistati tulemusega 6-4.

Eesti meeskonna poolt  tunnistati mängu parimaks noor Jõgeva mängumees Mario Paulus, kes oli täna resultatiivne 2 väravaga. Ühe värava lisasid Kristian Talme, Johan Strömfelt, Siim Veersalu ja Martin Sivakov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles