Napoli ründestaar: meil on suurepärane võimalus Inglismaa jalgpall hävitada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimastel hooaegadel suurepäraseid esitusi teinud Edinson Cavani on sattunud ka Inglismaa suurklubi Londoni Chelsea huviorbiiti. Siiski loodab Cavani täna inglaste elu kibedaks teha.
Viimastel hooaegadel suurepäraseid esitusi teinud Edinson Cavani on sattunud ka Inglismaa suurklubi Londoni Chelsea huviorbiiti. Siiski loodab Cavani täna inglaste elu kibedaks teha. Foto: SCANPIX

Napoli jalgpalliklubi ründaja Edinson Cavani usub, et neil õnnestub Meistrite liiga kaheksandikfinaalis alistas Londoni Chelsea ja sammuda edasi järgmisesse ringi.

Napoli ja Chelsea peavad täna duelli esimese kohtumise Napolis. Sisuliselt on Chelsea praeguse seisuga ainus Inglismaa meeskond, kellel on võimalus jõuda Meistrite liigas veerandfinaali. Mäletatavasti kaotas teise briti klubina veel konkurentsis olev Londoni Arsenal kaheksandikfinaali avakohtumises 0:4 AC Milanile, kirjutab Daily Star.

«Meil on suurepärane võimalus hävitada Inglismaa jalgpall. Neil on väga hea reputatsioon, kuid sel aastal on nad ebaõnnestunud ja meie kavatsema Chelsea alistamisega muuta nende olukorra veelgi raskemaks,» teatas Cavani.

Mäletatavasti langesid Manchester United ja Manchester City Meistrite liigas konkurentsist juba alagrupiturniiri järel. Seejuures kuulus City ühte alagruppi Napoliga.

«Me ei karda Chelseat. Oleme kindlad, et suudame ka viimase Inglismaa klubi Meistrite liigast välja lüüa. Ma ei ütle, et see saab olema lihtne, kuid meie mänguvormi arvesse võttes olen optimistlik,» sõnas Cavani.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles