Tottenham tahab ManCity ründajast teha klubi kõige kallima mängija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Adebayorist sai ametlikult Tottenhami mängija.
Emmanuel Adebayorist sai ametlikult Tottenhami mängija. Foto: SCANPIX

Käimasoleval hooajal Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel kolmandat kohta hoidev Tottenham Hotspur soovib meeskonnas laenul olevale ründajale Emmanuel Adebayorile pakkuda püsivat lepingut.

Manchester City hingekirja kuuluv Adebayor on tänavu Inglismaa kõrgliigas löönud kümme väravat ja Tottenham on talle valmis pakkuma nelja aasta pikkust lepingut, mis tooks talle nädalas sisse 100 000 Inglise naela. See summa teeks temast ka klubi kõige suurema palgaga mängija, kirjutab Sportsmail.

ManCity’s on Adebayori nädalapalgaks 170 000 naela, kuid teatavasti seal langes mees põhikoosseisust välja. Samas ei pruugi ründaja leppida senisest tunduvalt väiksema palgaga. Praeguse seisuga on Tottenhami suurima töötasuga mängija Ledley King, kes teenib 70 000 naela nädalas.

Kuna Tottenham soovib ka Luka Modricile pakkuda uut ja paremat lepingut, siis plaanib klubi tõenäoliselt rahaks teha nii Heurelho Gomesi, Sebastien Bassongi, Vedran Corluka, David Bentley, Jermaine Jenase ja Giovani Dos Santose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles