Taani kõrgliigaklubi plaanib Hannes Anierile lepingut pakkuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Anier (nr. 8).
Hannes Anier (nr. 8). Foto: Toomas Huik

FC Flora jalgpalliklubi 19-aastane ründaja Hannes Anier pakub tõsist huvi Taani kõrgliigaklubile Odense ning meeskond plaanib eestlasele peagi ka lepingut pakkuda.

Anier viibis Taanis testimisel alates esmaspäevast ning osales ka treeningmängus Malmö klubi vastu, mis tulemusega 2:1 võideti. Klubi jäi mehe esitustega rahule ning soovib ka lepingut pakkuda, kirjutab Soccernet.ee.

«Rääkisin Anieriga pärast mängu Malmöga ning ütlesin talle, et meie arvates on ta sel nädalal end väga heast küljest näidanud ning sooviksime temaga end siduda. Töötame nüüd selles suunas, et talle lepingut pakkuda, et ta meiega võimalikult kiiresti liituda saaks,» sõnas Odense tegevjuht Poul Hansen klubi kodulehele.

Odense Boldklub ehk OB asub Taani kõrgliigas sügisvooru järel 12 meeskonna konkurentsis kaheksandal kohal, olles 18 mänguga kogunud 25 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles