Kaotusseisu jäänud Arsenal tagus Tottenhami puuri viis palli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie (vasakul) ja Bacary Sagna väravat tähistamas.
Robin van Persie (vasakul) ja Bacary Sagna väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel läksid täna põhimõttelises duellis vastamisi Londoni klubid Arsenal ja Tottenham Hotspur. Väravaterohke kohtumise võitis koduväljakul mänginud Arsenal 5:2.

Tottenham asus kohtumist 4. minutil Louis Saha tabamusest juhtimaja 34. minutil suurendas Emmanuel Adebayor külaliste eduseisu. Seejärel haaras initsiatiivi aga Arsenal ja tagus vastaste puuri viis palli.

Esmalt oli täpne Bacary Sagna (40. minutil) ja seejärel Robin van Persie (43. minutil) ning tulemusega 2:2 ka avapoolaeg lõppes. Teisel poolajal lõi veel kaks väravat Theo Walcott (65. ja 68. minutil) ning korra oli täpne Tomaš Rosicky (51. minutil). Tottenham lõpetas ka kohtumise vähemuses, kuna 87. minutil sai teise kollase kaardi Scott Parker.

Samal ajal alistas Manchester United võõrsil 2:1 Norwich City. ManU asus 7. minutil Paul Scholesi tabamusest juhtima, kuid 84. minutil suutis Grant Holt viigistada. Unitedile tõi 91. minutil võidu Ryan Giggsi tabamus.

Turniiritabelis hoiab Manchester City 63 punktiga esikohta, ManU on 61 silmaga teine ja Tottenham 53ga kolmas. Londoni Chelsea ja Arsenal jagavad 46 silmaga neljandat ja viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles