Võrkpallurid võõrsil: Ardo Kreek tõi 19 punkti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: PlusLiga

Varssavi Polütehnikumis mängiv Ardo Kreek tegi võimsa mängu Poola meistriliigas, kui tõi kohtumises Czestochowa Tytaniga 19 punkti. Polütehnikum (tabelis 8.) võitis Tytani (7.) 3:2 (-20, 27, 17, -24, 17), Kreek lõi 20-st tõstest punktiks 13 (65%) ning lisas neli serviässa ja kaks blokki.

Prantsusmaa meistrisarjas kaotas Rennes’i Volley (4.) liidriks tõusnud Toursile koduväljakul 0:3 (-21, -23, -24). Keith Pupart tõi 13 punkti: rünnakul 20-st 9 pluss kaks blokki ja serviässa. Raimo Pajusalu lisas 6 punkti.

Saksamaal mängis endale põhiturniiril teise koha juba kindlustanud VfB Friedrichshafen Mitteldeutschlandi (9.) vastu kuue varumehega ja kaotas võõrsil 2:3. Tabeli kolm esimest on Hachingi Generali 36, Friedrichshafen 32 ja Berliini VC 26 punktiga. Parimas koosseisus mängib Saksamaa meister teisipäeval Euroopa Meistrite liiga korduskohtumises Kaasani Zeniidiga. Loodetavasti paraneb selleks mänguks ka Oliver Venno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles