Caspar Austa võitis jalgratta talikrossi avaetapi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caspar Austa.
Caspar Austa. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Laupäeval, 25. veebruaril tehti Elvas algust arvult juba 39. jalgratturite talikrossisarjaga. Vaatamata ilmavingerpussidele saadi krossisõidu trass heasse sõidukorda. Kodurajal sõitnud elvalane Caspar Austa võttis 14 sekundiga avaetapi võidu.

Austa võiduaeg oli 44.51, mis andis keskmiseks kiiruseks 21,4 km/h. Teisena lõpetas Spordipartneri esindaja Sigvard Kukk, kolmanda koha sai Rein Taaramäe Rattaklubi rattur Vahur Valvas, kelle kaotus võitjale oli 4.10.

 Sama pika distantsi sõitsid ka U23 ratturid, kus võidu võttis klubi CFC rattur Karl Juudas ajaga 48.40. Tema keskmine kiirus oli 19,7 km/h. Teise ja kolmanda koha sõitsid välja TÜ ASKi ratturid Margo Tamm ja Gabriel Leppik vastavalt aegadega 48.55 ja 48.57.

N-Eliit klass sõitis 3x3,2 km. Võitis Jaanika Kurgjärv klubist RTR ajaga 36.30. Teise koha sai TÜ ASK rattur Inge Kool ja kolmas oli klubi Cosmos rattur Terje Mitt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles