Rüütli: võib öelda, et kõik õnnestus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondis alustas aastat võidukalt, kui Los Angeleses peetud sõpruskohtumises alistati 2:0 El Salvador. Mitme põhimehe puudumisel jagunes mänguaega ka noorematele palluritele ning peatreener Tarmo Rüütli jäi nähtuga rahule.

«Vastastel oli motiveeritus ja valmisolek ennast tõestada ning nad tegid vahepeal meie elu päris raskeks. Vahepeal oli päris näha, et meestel on natuke võhm väljas, kuid sellest raskest hetkest saadi üle,» sõnas Rüütli. «Teisel poolajal õnnestus vahetustega värskust juurde tuua ja võib öelda, et kõik õnnestus. Kui meil oleks kehvem päev olnud, siis oleks võinud seis ka vastupidine olla.»

Lisaks valmistas peatreenerile muljet tribüünidele kogunenud rahvamass. «See oli päris huvitav ja omamoodi kogemus, et kuskil teises riigis peetavale sõpruskohtumisele tuleb nii palju ühe koondise fänne,» märkis Rüütli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles