Keerles jääb täna mängust Valmieraga kõrvale

Peep Pahv
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles
Rait Keerles Foto: Margus Ansu

Korvpalli Balti liigas täna kodusaalis Valmieraga kohtuv Kalev/Cramo peab läbi ajama ääremängija Rait Keerleseta. Seevastu möödunud nädalal haiguse tõttu eemal olnud mängujuht John Linehan saab meeskonda aidata.


Kalev/Cramo abitreeneri Alar Varraku sõnul proovis Keerles eile hommikul harjutada, ent probleemid kaela ja seljaga ei lubanud seda teha. «Tegelikult oli tal probleeme juba eelmisel reedel Riia ASKga kohtumise ajal,» rääkis Varrak. «Sama asi vaevab teda senini. Ülejäänud põhimehed on kõik terved ja valmis mängima.»



Kalev/Cramo peaks olema täna soosikuseisuses. Balti liiga tabelis asub Eesti klubi kaheksa võidu ja viie kaotusega neljandal kohal. Ainar Bagatskise juhitud Valmiera on aga Tartu Rocki otsene konkurent, olles viie võidu ja seitsme kaotusega kuuendad.



Viis võitu, ent kaheksa kaotust on ka Rocki tänasel vastasel Ventspilsil. Samas vajab võõrsil palliv Rock võitu nagu lämbuja hapnikku. Edu korral kindlustaks Eesti meister oma viiendat kohta.



Juba eile lõuna paiku Läti sadamalinna sõitnud Rocki peatreeneri Indrek Visnapuu sõnul on kõik põhimehed rivis. Eemale jääb vaid vigastuse tõttu hooaja lõpetanud Vallo Allingu.


Viimati alistas Rock võõrsil Riia Baronsi. Visnapuu märkis, et edu muutis ta enesekindlamaks. «Tunnen end peatreenerina mugavamalt,» kinnitas ta. «Olen saanud mängijatelt tagasisidet, see aitab kindlamalt tegutseda.»



Kodus kaotas Rock Ventspilsile ühe punktiga. Tolle kohtumisega võrreldes on Ventspilsist lahkunud Tyrone Brazelton, ent asemele tulnud Bernard King. «Teda tunneme vaid eelmistes klubides näidatud statistika põhjal,» tunnistas Visnapuu.



Läti korvpallimeister Riia Barons saatis Ukraina meistriliigasse Donetskisse ühe oma liidri Demetrius Alexanderi. «Meeskond polnud rahul Alexanderi suhtumisega töösse, eriti kaitsemänguga,» märkis Baronsi mänedžer Andris Vanags.



Barons otsib nüüd Alexanderile asendust, kuid tõenäoliselt ei leia lätlased uut meest enne tänast kohtumist Lietuvos Rytasega. «Võib-olla läheb meil Balti liigas konkureerimine raskeks, kuid esmane eesmärk on Läti meistri tiitel,» märkis Vanags.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles