Torres ei söandanud penaltit lüüa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres ei suuda Inglismaal kuidagi väravaid lüüa.
Fernando Torres ei suuda Inglismaal kuidagi väravaid lüüa. Foto: SCANPIX

Chelsea ründajal Fernando Torresel oli võimalus väravapõud lõpetada ja lüüa penaltit Chelsea karikamängus Birminghami vastu, kuid ründaja loobus vabatahtlikult sellest võimalusest.

Mullu talvel 50 miljoni naela eest Liverpoolist Londoni klubisse siirdunud Torres sai viimati jala valgeks uskumatud viis kuud tagasi. Teisipäevases karikamängus Birmingham City vastu teenis Torres penalti ja kaasmaalane Juan Mata pakkus talle võimalust 11 meetri karistuslöök ka ise väravasse toimetada. Väärib märkimist, et Chelsea oli selleks hetkeks kaheväravalises eduseisus ja lööjal seega pingeid vähem.

«Küsisin, kas ta tahaks ise lüüa,» selgitas Mata Daily Mailile. «Aga ta ütles, et pole lööjate nimekirjas esimene. Fernando on mu sõber ja ma tahan teda aidata, kuid tõtt-öelda ma ei tea, miks ta löömisest loobus.» Lööma läks Mata ise ja eksis, kuid Chelsea võitis kohtumise sellegipoolest 2:0.

Kui Torres ei suuda palli väravasse saata ka järgmise kohtumise esimese üheksa minuti jooksul, möödub hispaanlase viimasest tabamusest juba 24 tunni ehk terve ööpäeva jagu mänguminuteid. Laupäeval võõrustatakse Stamford Bridge’il liigamängus Stoke’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles