Indian Wellsis kimbutab tennisiste kõhugripp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: SCANPIX

USAs Indian Wellsis peetaval tenniseturniiril on mitmed mees- ja naismängijad ning ka treenerid ja ajakirjanikud langenud kõhugripi ohvriks.

Mängijatest on seni kõhugripp tabanud Petra Kvitovat, Vera Zvonarjovat, Gael Monfilsi, Vania Kingi, Jürgen Melzerit, Philipp Kohlschreiberit, Andreas Seppit, Francesca Schiavonet, Magdalena Rybarikovat, Jamie Hamptonit ja Nikolai Davõdenkot, vahendab Tennis.com.

Lisaks avaldas maailma esireket Viktoria Azarenka, et haigestus kõhugrippi vahetult enne Indian Wellsi sõitmist. «Mul oli see enne turniiri algust, kuulsin, et osadel mängijatel samuti. See oli lihtsalt kohutav,» tunnistas Azarenka, kes pole tänavusel hooajal veel ühtegi mängu kaotanud. «Ilmselt mul vedas, et haigestusin enne turniiri.»

Kohaliku terviseameti teatel on tegemist 48-tunnilise viirusega, mis levib õhu kaudu ja ka kokkupuutel juba nakatunuga, kuid mitte söögi kaudu.

«See on suurepärane dieet, aga kui see kõrvale jätta, on tegemist jubeda haigusega, eriti sportlase puhul,» nentis venelanna Maria Šarapova.

Kõhugrippi on Indian Wellsis haigestunud ka mitmed ametnikud ja pallilapsed. Üks treener avaldas Tennis.com’ile, et tema teada on haigestunud ligi 30 mängijat ja treenerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles