Valentino Rossi unistab endiselt vormel-1 sarjast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi
Valentino Rossi Foto: AP / Scanpix

Moto GP sarja kaheksakordne maailmameister Valentino Rossi tunnistas, et tal oli kolm aastat tagasi võimalus vahetada mootorratas vormel-1 sarja vastu, kuid nüüd selleks enam uut võimalust kahjuks ei tule

.

Moto GP elav legend, kes eelmisel hooajal võitis oma kaheksanda MM-tiitli on Ferrari testisõitudel osalenud viimstel aastatel päris mitmel korral, vahendab Crash.net.

Pärast peaaegu kõige võimaliku saavutamist mootorrattal, tunnistas mees, et oleks pidanud haarama võimalusest võistelda ka neljarattalisel masinal.
«Ferrarit uuesti proovida oli suurepärane tunne,» teatas 29-aastane sportlane. «Olen alati olnud võidusõiduautode suur fänn. Olin kiire, nii et olin ka õnnelik – olen piisavalt kiire ka vormel-1s.»

«2006. aastal otsustasin jääda mootorrattale ja muidugi on mul endiselt mõned kahtlused. Kuid juba niisama ronida sellesse punasesse autosse Mugello ringrajal ja töötada Ferrariga, oli fantastiline,» jätkas Rossi. «Nagu mainisin, mul oli võimalus ning otsustasin jääda mootorrataste juurde. Valik on tehtud ja ma ei usu, et selleks tuleb uus võimalus.»



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles