Maailma kalleima poksimatši võitja teeniks 108 miljonit eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather juunior.
Floyd Mayweather juunior. Foto: SCANPIX

Pikka aega on oodatud, et poksiringis läheksid vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather juunior ja Filipiinidelt pärit Manny Pacquiao. Nüüd tegi Pacquiao ameeriklasele sellise pakkumise, millest on raske loobuda.

 

Kui Pacquiao ja Mayweather peaksid ringis vastamisi minema, siis tõenäoliselt läheks meeste vahel jagamisele umbes 200 miljonit USA dollarit (umbes 154 miljonit eurot) ning tegemist oleks esimese nii suure auhinnafondiga matšiga, kirjutab Sportsmail.

Seni on Mayweather üritanud jõuda sellisele kokkuleppele, et temale jääks olenemata tulemusest tunduvalt suurem summa. Pacquiao on samas soovinud raha jagada võrselt. Nüüd pakkus filipiinlane, et võitjale võiks minna 70 protsenti summast ja kaotajale 30 protsenti.

Samas on räägitud, et võib olla ei julgegi 35-aastane Mayweather suurt pakkumist vastu võtta, kuna ta kardab rikkuda oma võiduseeriat. Teatavasti on ameeriklane võitnud kõik karjääri jooksul peetud 42 matši.

33-aastane Pacquiao on samal ajal teeninud 54 võitu ja saanud ka kolm kaotust. Viimane kaotus pärineb tal 2005. aastast, kui ta jäi alla mehhiklasele Erik Moralesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles