Avo Keel: TTÜ võidab heal juhul geimi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri peatreener Avo Keel.
Selveri peatreener Avo Keel. Foto: Margus Ansu / Postimees

Võrkpalli Eesti meistrivõistlustel käivad poolfinaalid. Eile alistas Tartu Pere Leib 3:1 Pärnu Võrkpalliklubi. Täna kohtuvad teises poolfinaalis Tallinna Selver ja TTÜ.

Selveri meeskonna peatreener Avo Keel andis kohtumise eel intervjuu volley.ee lehele.

Kas jaanuari-veebruariga võrreldes on Eesti meistri vorm parem või halvem?

Arvan, et oleme praegu täiesti OK vormis.

Keegi tänasest mängust TTÜga kõrvale ei jää?

Timo Tammemaa ei ole rivis – jalg valus. Martti Keel on treeninud kergemalt, selg tegi haiget. Andrejs Baburovsi õlg peaks täna mängida laskma.

Mitu geimi TTÜ täna võidab?

Kui võidab ühe, siis on hästi. Sel hooajal oleme kõik omavahelised mängud võitnud.

Kas kõik, kes algkuuikusse nimetatakse, teavad, et peavad alustama?

Ei, mängueelsel koosolekul ütlen, kes alustavad.

TTÜ peatreener Aigor Kaibald lubab Selverile kõvasti vastu hakata.

Kellele või millele täna loodad?

TTÜ meeskonna peatreener Aigor Kaibald: Pole ju mingi saladus, et meie tugitala on Deniss Sintov. Tavaliselt on ta oma koha välja mänginud. Loodan, et ka teised annavad oma parima.

Kas põhikuuikus on muutusi?

Janis Sirelpuu jääb ka täna kõrvale, kuigi röntgen ei näidanud midagi. Hüpata ta ei saa. Tema kohta mängib 20-aastane Mihkel Tanila, siiani on ta päris hästi toime tulnud. Sirelpuu kogemused kuluks poolfinaalis muidugi ära, tema kaasamängimine oleks ka moraalseks toeks.

Miks TTÜ Selverit tänavu võitnud ei ole?

Pole õnnestunud. Kolm korda oleme kaotanud, aga nüüd ehk võtame oma ära. Väsimus annab tunda, kuid see käib kõikide kohta - Selver peaks natuke värskem olema. Pidasime 12 päeva jooksul kuus mängu, sealhulgas neli viiegeimilist.

Kes finaali jõuavad?

Selge see, et Selver on favoriit, aga lahinguta me kohta ei ära ei anna. Võrdsed paistavad olevat Pärnu ja Tartu. Finaalis mängivad kõige paremad, kolmanda koha peale natuke kõige paremad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles