NBA staar soovitas klubi juhatusel peatreener lahti lasta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwight Howard (paremal) ja Stan van Gundy saavad viimasel ajal läbi nagu kass ja koer.
Dwight Howard (paremal) ja Stan van Gundy saavad viimasel ajal läbi nagu kass ja koer. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on sügav kriis tabanud Orlando Magicut. Eile avalikustas peatreener Stan van Gundy, et klubi tähtmängija Dwight Howard on juhtkonnalt nõudnud tema vallandamist.

Van Gundy tuli oma avaldusega lagedale mõned tunnid enne kohtumist New York Knicksiga, kui vestles ajakirjanikega. «Ma tean, et ta on seda öelnud,» sõnas van Gundy. «Nii see on. Ma olen pidanud terve hooaja jooksul seda kuulma. Tõtt-öelda ei häiri see mind. Keskendun lihtsalt oma tööga tegelemisele.»

Howard on selliseid jutte eitanud varem ja eitas ka pärast van Gundy eilset avaldust. «See, mis hooaja lõpus juhtub, pole minu teha,» ütles ta. «Mina olen Magicu mängija. Ma ei ole klubi peamänedžer. Ma ei ole klubi omanik Rich De Vos. Ma ei ole klubi tegevjuht Alex Martins. See pole minu töö. Ärge üritage igal nädalal midagi uut leida, sest siin pole midagi uut.»

Kui van Gundylt küsiti, kuidas ta saab kindel olla milleski, mida Howard ja klubijuhid on korduvalt ja jätkuvalt eitanud, lausus peatreener, et info jõudis temani «klubi juhtkonnalt, otse tipust».

Jant Howardi lepingu võimaliku pikendamise osas on kestnud juba kuid, ent hiljuti nõustus mees ka järgmiseks hooajaks klubisse jääma. Lahkhelid mõjuvad igatahes halvasti ka Magicu mängule – läinud ööl saadi Knicksilt koduplatsil 80:96 lüüa, kusjuures Howard viskas vaid kaheksa punkti ja tegi viis pallikaotust. Orlando hoiab hetkel Idakonverentsis kuuendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles