Bild: Meistrite liigas hakkab mängima 64 meeskonda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UEFA president Michel Platini Meistrite liiga võidukarikaga.
UEFA president Michel Platini Meistrite liiga võidukarikaga. Foto: SCANPIX

Saksamaa ajaleht Bild avaldas täna, et Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) president Michel Platini kavatseb 2016. aastaks kaotada Euroopa liiga ning suurendada Meistrite liiga 64-tiimiliseks.

Euroopa liiga, mille vastu suurem huvi puudub ja mida klubid tihti varumängijatele mänguaja andmiseks kasutavad, on kavas 2016. aastal ära kaotada. Selle asemel kasvatatakse Meistrite liiga põhifaasis osalevate klubide arv kahekordseks ehk 64-le, vahendab Soccernet.ee.

Täpsemat informatsiooni selle kohta veel pole, sest plaan on alles algfaasis, kuid põhimõtteliselt näeb Bild selles Plataini katset suurendada oma poolehoidu Euroopa väiksemates jalgpalliriikides. See teeks palju tõenäolisemaks selle, et näiteks Eesti meister pääseks mõne Euroopa gigandi vastu mängima.

Bild ei täpsustanud siiski, milline oleks uue Meistrite liiga täpne formaat või kuidas näeb välja põhiturniirile pääsemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles