Sulgpallurid põrusid EMi avapäeval paarismängus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Raigo Pajula

Eesti sulgpallikoondis alustas Liverpoolis alanud võistkondlikku Euroopa meistrivõistlust napi kaotusega Rootsile.

Segapaarismängus alistasid Joel Johansson-Berg – Emma Wengberg 21:15, 21:18 Ants Mängel – Karoliine Hõimu, vahendab ERR Sport.

Üksikmängude järel õnnestus Eestil juhtima pääseda. Raul Must oli 21:10, 16:21, 21:15 parem Henri Hurskainenist ning Kati Tolmoff 21:8, 21:12 Sophia Hanssonist.

Rootslased viigistasid uuesti meespaarismänguga. Johansson-Berg - Johan Kasperi alistasid 19:21, 21:18, 21:11 Mängel - Raul Käsneri.

Otsustavas naispaarismängus võitsid Tolmoff - Hõim avageimi Wengbergi ja Elin Bergblomi vastu 22:20, kuid kaotasid teise 16:21. Kolmandas geimis läksid eestlannad juhtima, kuid lasid vastastel viigistada ning omakorda ette minna 17:21.

11. veebruaril mängitakse alagrupis Saksamaa ja päev hiljem Slovakkiaga.

Alagrupist pääseb edasi veerandfinaali vaid võitja. Eesti võistkonnas on Raul Must, Raul Käsner, Ants Mängel, Kati Tolmoff, Laura Vana ja Karoliine Hõim. Koondise treener on Heiki Sorge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles