VIDEO: Lakers sai ilma Bryantita tiitlikaitsjast jagu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersi korvpallur Andrew Bynum (paremal) peab oma kehva füüsise tõttu tihti meeskonnakaaslase õlale nõjatuma.
Los Angeles Lakersi korvpallur Andrew Bynum (paremal) peab oma kehva füüsise tõttu tihti meeskonnakaaslase õlale nõjatuma. Foto: SCANPIX

Kobe Bryant jättis jalatrauma tõttu vahele juba viienda mängu järjest, kuid Los Angeles Lakers alistas sellegipoolest lisaajal tiitlikaitsja Dallas Mavericksi 112:108. Carmelo Anthony 42 punkti ei päästnud aga New Yorki kaotusest Miamile.

Seejuures on Lakers ilma Bryantita mängitud viiest kohtumisest võitnud neli ning kolmes on alistatud play-offi pürgivad tiimid – San Antonio Spurs, Denver Nuggets ja nüüd Mavericks. Seekord kerkisid Lakersi kangelasteks mängu lisaajale viinud Ramon Sessions ning ootamatult snaipriks kehastunud Pau Gasol, kes tabas lisaajal kaks olulist kolmepunktiviset.

Võimsa mängu tegi võitjate poolel ka 23 punkti visanud ja 16 lauapalli võtnud Andrew Bynum. Sessions lisas 22 punkti, Gasol 20 silma ja 10 lauapalli. Mavericksi parim oli 24 punkti ja 14 lauapalliga Dirk Nowitzki, ent sakslane tabas platsilt 28 viskest vaid 9. Jason Terry tõi 21 ja Delonte West 20 punkti.

Carmelo Anthony 42 punkti, 9 lauapalli ja 5 korvisöötu ei aidanud New York Knicksi võidule Miami Heati vastu, kes pani oma paremuse võõrsil maksma seisuga 93:85.

Miami poolel jõudis kahekohalise punktisummani vaid superstaaride kolmik – LeBron James kogus 29 ja Dwyane Wade 28 silma, Chris Bosh toetas neid 16 punkti ja 14 lauapalliga. Knicksi paremuselt teine korvikütt Anthony järel oli J. R. Smith 16 punktiga. New York hoiab hetkel viimast play-off kohta.

Vaata Lakersi ja Mavericksi mängu tipphetki SIIT ning Knicksi ja Heati kohtumise parimaid palasid SIIT.

TULEMUSED:

New York Knicks – Miami Heat 85:93

Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks 112:108

Charlotte Bobcats – Boston Celtics 82:94

Atlanta Hawks – Toronto Raptors 86:102

Detroit Pistons – Chicago Bulls 94:100

Cleveland Cavaliers – Orlando Magic 84:100

Sacramento Kings – Portland Trail Blazers 104:103

New Orleans Hornets – Memphis Grizzlies 88:75

Denver Nuggets – Houston Rockets 101:86

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles