Barcelona soovib Inglismaa liiga ühte suurimat staari endale meelitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi vasakkaitsjat/ vasakpoolkaitsjat Gareth Bale’i on mitmel puhul seostatud Hispaania suurklubi FC Barcelonaga ning nüüd avaldas Barcelona paremkaitsja Dani Alves, et ta näeks Bale’i hea meelega Kataloonia klubis.

«Ta on selline mängija, keda mulle meeldib vaadata. Bale’i arusaam jalgpallist sarnaneb brasiillaste omale. Ta on Brasiilia stiilis äärekaitsja. Euroopas mängitakse rohkem kaitsvamalt ning seega kasutatakse teda ka poolkaitses, kuid meie meeskonnas oleks ta äärekaitsja,» sõnas Alves The Independentile.

Samas märkis Alves, et Barcelona palkab alati mängijaid, kes sobivad nende tiimi. Seega ei ole esmane kriteerium see, et keegi mängib lihtsalt hästi.

Mullu suvel meelitas Barcelona enda ridadesse Londoni Arsenali tähtmängija Cesc Fabregase ning nüüd saab näha, kas Kataloonia suurklubi napsab teist aastat järjest ühe Inglismaa liiga suurema staari taas endale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles