Casillas: nüüd peame lihtsalt kodumängus värava lööma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Gomez (punases) saadab palli Iker Casillase valvatavasse puuri.
Mario Gomez (punases) saadab palli Iker Casillase valvatavasse puuri. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga esimene poolfinaalmäng Müncheni Bayerni ja Madridi Reali vahel lõppes esimese koduväljakul Bayerni 2:1 võiduga.

Seejuures otsustati kohtumise saatus alles matši lõpus, kui Bayernile tõi võidu Mario Gomezi tabamus 90. minutil.

«Sellest on kahju, et lasime enne lõpuvilet endale teise värava lüüa, kuid nüüd on juba mäng läbi. Samas suutsime ka ise värava lüüa, mis on samuti väga oluline. Mõlemal meeskonnal oli võimalusi. Peame kodumängus nüüd kindlasti värava lööma ja nii lihtne see ongi,» sõnas Reali puurilukk Iker Casillas pärast lõpuvilet uefa.com’ile.

«Korduskohtumine on alles ees ja me ei pea seal mingit ajaloolist tagasitulekut tegema. Kui võidame kodus 1:0, 2:0 või 3:1, siis oleme finaalis. Olen optimistlik, et suudame siin väljakul ka finaalis mängida (tänavune Meistrite liiga finaal peetakse Bayerni kodustaadionil – toim.),» lisas Reali peatreener Jose Mourinho. «See oli meile tänavu Meistrite liigas esimeseks kaotuseks, kuid see ei jäta mulle negatiivseid emotsioone. Kaotasime võõrsil heatasemelise mängu. See oli tüüpiline Meistrite liiga poolfinaal.»

«Arvan, et tegemist oli hea mänguga nii mängijate kui ka pealtvaatajate jaoks. Teadsime, et Real on võimeline väravaid lööma ning sellest on kahju, et lasime endale ühe ära lüüa. Meil avaneb kindlasti ka korduskohtumises võimalusi ning peame neid võimalikult hästi ära kasutama,» rääkis Bayerni avavärava löönud Franck Ribery uefa.com’ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles