Lampard: see on meie viimane võimalus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard (vasakul) kardab, et tänavu võib olla tema viimane võimalus Meistrite liiga võita.
Frank Lampard (vasakul) kardab, et tänavu võib olla tema viimane võimalus Meistrite liiga võita. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea poolkaitsja Frank Lampard tunnistas tänase poolfinaalmängu eel Barcelonaga, et paljude klubi legendide jaoks on ilmselt tegemist viimase võimalusega jalgpalli Meistrite liiga võita.

Chelsea on hetkel koduliigas alles kuuendal kohal ning selle seisuga on karika võitmine nende ainuke šanss ka järgmisel aastal ihaldatuimat eurokarikat püüdma asuda. Lampard vihjas Telegraphile antud intervjuus, et mitmete põhimängijate vanus ei luba neil enam realistlikul järgmisele võimalusele loota.

«See on tohutu võimalus ning jalgpallis ei tea iial, kui mitu sellist sulle veel antakse,» ütles 33-aastane Lampard. «Oleme sageli poolfinaalis mänginud ja need on uskumatud kohtumised. Vanemana hindad neid mänge veelgi kõrgemalt.»

Mitmed Chelsea tipptegijad on juba pidanud ühe ränga pettumuse üle elama, kui 2008. aastal kaotati Moskvas peetud finaalis penaltiseeria järel Manchester Unitedile. Rohkem polegi Londoni klubi oma pika ajaloo jooksul Meistrite liiga finaali jõudnud. Tookord finaalis mänginud meestest on praegu meeskonnas peale Lampardi veel Petr Cech, John Terry, Michael Essien, Didier Drogba, Ashley Cole, Florent Malouda ja Salomon Kalou. Neist vaid viimane on 26-aastane, kõik teised hakkavad ületama või ongi juba ületanud kolmekümnenda eluaasta piiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles