Lotuse meeskonna peaeesmärk polegi vormel-1 sarja võitmine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotuse meeskond tööhoos.
Lotuse meeskond tööhoos. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskonna sõitja Romain Grosjean ütles intervjuus Autosport.comile, et nende peamine eesmärk sel hooajal pole konstruktorite arvestuse võitmine.

«See on meeskonna jaoks väga raske hooaeg ja võit pole meie peaeesmärk,» rääkis Grosjean. «Loomulikult tahame endast parima anda, kuid konstruktorite arvestuses sihime neljandat kohta.» Pärast Bahreini GP-d on Lotus selles arvestuses kolmas, jättes seljataha Ferrari. Esimene on Red Bull ja teine McLaren.

«Hiina ja Bahreini etapid näitasid, et oleme võimelised kõrgete kohtade eest võitlema ja usun, et suudame veelgi paremat tulemust näidata,» lisas Bahreinis meeskonnakaaslase Kimi Räikköneni järel kolmanda kohaga lõpetanud Grosjean siiski lootusrikkalt.

Sarja üldarvestuses hoiab Räikkönen seitsmendat ja Grosjean kaheksandat kohta, liidrikohal on Red Bulli piloot Sebastian Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles