Balotelli armuke: Mariole meeldis, kui teda meikisin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Briti tabloid The Sun avaldas, et lõbutüdruk Jenny Thompson pole sugugi ainus naisterahvas, kellega Manchester City kõmuline jalgpallur Mario Balotelli oma kallimat petnud on.

Nimelt on 21-aastasel Balotellil pea kaks aastat olnud kokku-lahku suhe 21-aastase Chloe Evansiga, kuigi ta on alates eelmise aasta juunist olnud koos 23-aastase Itaalia modelli Raffaella Ficoga, kirjutab The Sun.

Evansi sõnul tutvus ta Balotelliga 2010. aastal eksklusiivses ööklubis Sugar Buddha vahetult pärast seda kui noormees oli Milano Interist Manchester Citysse siirdunud ning neist sai kiiresti paar, kuid viis kuud hiljem jättis Evans Balotelli maha, kuna mees oli liiga armukade ja omandihimuline. «Ta ei tahtnud, et ma kannaks lühikesi seelikuid ja meiki, kuna ta oli nii armukade,» avaldas Evans.

Neiu avaldas aga ka paar pikantset seika, näiteks seda, et Balotelli kandis aeg-ajalt ise meiki. «Meil oli ükskord igav ja ma muutsin ta naljaviluks jalgpalluri naiseks. Kasutasin blondi parukat ja oma meiki ja järsku saigi temast Marilyn Balotelli!» kirjeldas Evans. «Kui meik oli tehtud, imetles Mario end peegli ees ja teatas, et on ilusam kui mina.»

Evans rääkis, et kuigi nad läksid 2011. aasta alguses lahku, on Balotelli temaga ühendust pidanud ja teda tekstisõnumitega pommitanud ning nad on korduvalt kokku saanud, lisaks olevat ta sel kuul seitse ööd Balotelli juures veetnud. «Ta tuleb alati minu juurde tagasi, kuna ma olen tema lemmik,» teatas Evans. «Raffaella arvab, et tema on Mario jaoks üks ja ainus, aga Mario ei suuda minust loobuda. Ja kui ta Raffaellat pettis, siis tundus, et tal polnud selle pärast mingeid süümepiinu.»

Vaata pilte Balotelli armukesest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles