Flora võttis liidrite lahingus Kaljult revanši

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui FC Flora ja Kalju eelmises omavahelises mängus lõi Tarmo Neemelo (vasakul) värava, siis täna suutsid florakad teda hästi pidurdada.
Kui FC Flora ja Kalju eelmises omavahelises mängus lõi Tarmo Neemelo (vasakul) värava, siis täna suutsid florakad teda hästi pidurdada. Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel alistas FC Flora liidrite duellis Nõmme Kalju 1:0 ja tõusis nendega tabelis ühele pulgale.

Kui kolme nädala eest jäi omavahelises mängus 2:0 peale Kalju, siis täna ei suudetud oma võimalusi väravaks realiseerida. Teise poolaja alguses lõi kohtumise ainsa värava Flora ründaja Rauno Alliku.

«Me olime terve mängu jooksul aktiivsem pool ning võit tuli teenitult,» sõnas Flora peatreener Martin Reim pärast mängu. «Teise poolaja alguses oli meil mitu head väravavõimalust, millest ühe lõime ka ära.»

Värav sündis mängu 47. minutil, kui Zakaria Beglarišvili antud nurgalöögi lõi peaga väravasse Flora ründaja Alliku.

Nõmme Kalju mängija Tarmo Neemelo meeskonna esitusega rahule ei jäänud. «Oli teada, et saab raske olema,» kommenteeris Neemelo. Kalju ründaja sõnul oli ka liivasel ja mitte kõige paremas korras A. Le Coq Arenal harjumatu mängida.

Kalju taktika oli suuresti üles ehitatud Neemelole pika palli mängimisele. «Kui meie meeskonnas oleks selline suur ja võimas ründaja nagu Tarmo, siis ei saaks siin liigas meile keegi vastu,» arutles Flora kapten Karl Palatu.

Liigtabelis tõusis Flora nüüd Kalju kõrvale 25 punkti peale, ent Kaljul on mäng vähem peetud. Kolmas on 24 punktiga FC Levadia, kes peab oma selle vooru kohtumise Tallinna Kaleviga täna kell 17 ning tõuseb võidu korral ise liidriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles