Video: noor Eesti vormelipiloot tegi hirmuäratava õhulennu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Villemi murdis õnnetuses jalaluu.
Hans Villemi murdis õnnetuses jalaluu. Foto: Youtube

16-aastane Eesti vormelipiloot Hans Villemi tegi Eurocup Formula Renault 2.0 sarja avaetapil Aragonis hirmuäratava õhulennu, õnnetuses sai viga noormehe jalg.

Koiraneni meeskonnas sõitev Villemi põrkas seitsmendal ringil kokku Daniel Cammishiga (Atech Reid GP) ning lendas rajalt välja.

Vaata videot!

«Temaga on muidu kõik korras, aga jalaluu on katki või on mõra, täpselt veel ei tea,» sõnas noormehe isa Tarmo Villemi Postimehele.

Avarii järel tuli rajale turvaauto, kuid kuna seejärel hakkas vihma sadama, otsustati sõit katkestada ja nii teenis etapivõidu venelane Daniil Kvjat (Koiranen Motorsport). Talle järgnesid Nyck de Vries (R-Ace GP) ja Stoffel Vandoorne (Josef Kaufmann Racing).

Villemi võistleb tänavu peamiselt Itaalias baseeruvas vormel-Renault 2.0 ALPS-sarjas, kuid teeb kaasa ka neljal Eurocup’i etapil. Vigastuse tõttu ootab nüüd aga ees võistluspaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles