Kuusmaa: finaali kohta oli suhteliselt heatasemeline matš

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna anti avalöök korvpalli Eesti meistriliiga finaalseeriale, Tartu Ülikool kaotas kodusaalis 63:75 Kalev/Cramole. Aivar Kuusmaa
Täna anti avalöök korvpalli Eesti meistriliiga finaalseeriale, Tartu Ülikool kaotas kodusaalis 63:75 Kalev/Cramole. Aivar Kuusmaa Foto: Sille Annuk

Kalev/Cramo alistas Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeria avamängus võõrsil 75:63 Tartu Ülikooli.

«Kohtumise algus oli närviline. Mõlemad mängisid head korvpalli ja finaali kohta oli suhteliselt heatasemeline matš ja kiidaks ka vastaseid. Realiseerisime kahepunktiviskeid paremini ja tartlased tegid poole rohkem pallikaotusi kui meie ning siit ka vahe,» tõdes kalevlaste juhendaja Aivar Kuusmaa.

«Mulle jäi mulje, et neljandal veerandajal olid Tartu Ülikooli möödavisked väsimuse pealt,» lisas Kuusmaa.

Tartlaste juhendaja Gert Kullamäe kiitis Kalevi keskmängijat Bamba Falli.

«Viskasime lihtsatest kohtadest mööda. Peame natuke kavalamalt ja kogenumalt tegutsema,» rääkis Kullamäe. «See on nende trump, et 2.17 mees on korvi all. See on juba jõud. Võib-olla sealt ka ebakindlus,» lisas ta.

Samuti kurtis Kullamäe oma mängijate väsimust. «Paar mängijat olid küll väga väsinud. Kuid füüsilise taha asi ei jäänud, visked läksid ka esimesel poolajal mööda. Billil olid väsimusega probleemid, Marek küsis ka vahetust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles