Kangert tegi Girol hea sõidu, etapivõit läks meeskonnakaaslasele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paolo Tiralongo võitis Giro d'Italia seitsmenda etapi.
Paolo Tiralongo võitis Giro d'Italia seitsmenda etapi. Foto: SCANPIX

Giro d’Italia seitsmenda etapi võitis Paolo Tiralongo, Tanel Kangerti meeskonnakaaslane Astana tiimist. Hea sõidu tegi ka Kangert, kes hoiab üldarvestuses kõrget 20. kohta.

Mäefinišiga lõppenud 202 km pikkusel etapil läks Tiralongo 500 meetrit enne lõppu järele Michele Scarponi (Lampre-ISD) rünnakuga ning sadakond meetrit enne lõppu pani ka Scarponi ees oma paremuse maksma. Liidrid lõpetasid sama ajaga, kolm sekundit hiljem tuli üle finišijoone Fränk Schleck (Radioshack).

Liidrisärgi tõmbas tänase järel selga viiendana lõpetanud Ryder Hejsdal (Garmin-Barracuda), kes edestab Tiralongot 15 sekundiga. Kolmas on üldarvestuses Joaquin Rodriguez (Katjuša).

Tanel Kangert jäi täna Tiralongost maha 42 sekundiga ja sai 52. koha. Üldarvestuses on eestlane endiselt kõrgel 20. kohal, kaotades liidrile minuti ja kuue sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles