Tänase võitjameeskonna garaažis puhkes tulekahju

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 meeskondade töötajad kustutavad Williamsi garaažis puhkenud tulekahju.
Vormel-1 meeskondade töötajad kustutavad Williamsi garaažis puhkenud tulekahju. Foto: SCANPIX

Williamsi vormel-1 meeskond polnud veel õieti jõudnud Pastor Maldonado üllatuslikku Hispaania GP võitu tähistama hakata, kui neid tabas tõeline šokk – meeskonna garaažis puhkes suur tulekahju.

Pealtnägijate sõnul oli näha suuri leeke ning garaaži tagaosas, kus hoiti kütust, toimus ka plahvatus, mille järel tõusis suur suitsupilv, vahendab Crash.net.

Mõne minutiga jõudis sündmuskohale mitu tuletõrjeautot, Williamsile tõttasid appi ka ülejäänud meeskondade inimesed ning väidetavalt jõuti leegid juba enne tuletõrje saabumist kustutada.

Praegustel andmetel vajasid esmaabi üks Force India ja neli Williamsi mehaanikut, Caterhami piloot Heikki Kovalainen kirjutas Twitterisse, et ka nende tiimist said paar inimest kergemaid põletusi.

Williamsi garaaži lähimad naabrid on Caterham, Force India ja Sauber, kuid esialgsetel andmetel tuli nende garaažidesse ei levinud.

Tulekahju tekkepõhjuseks võis olla Bruno Senna auto KERS-süsteem, aga ametlikku põhjust pole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles