ManCity plaanib Ibrahimovicist teha Inglismaa suurima palgaga mängija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milani tähtmängija Zlatan Ibrahimovic.
AC Milani tähtmängija Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Tänavu Inglismaa jalgpallimeistriks kroonitud Manchester City valmistub juba täie hooga uueks hooajaks ning meeskonna ründeliini soovitakse täiendada Zlatan Ibrahimoviciga.

City on valmis 30-aastase AC Milani ründaja eest maksma 30 miljonit eurot ning mehe nädalapalgaks oleks Inglismaal 360 000 eurot, kirjutab The Sun.

Selline palganumber teeks Ibrahimovicist Inglismaa kõrgliiga suurima töötasuga mängija. Lõppenud hooajal teenis Inglismaal suurimat palka City poolkaitsja Yaya Toure, kelle nädalatasuks oli 300 000 eurot.

City peatreener Roberto Mancini on soovinud ka varasemalt Ibrahimovici Inglismaale tuua, kuid seni ei ole see õnnestunud.

2006. aastal õnnestus Mancinil Rootsi koondislane enda juhendatava klubi ridadesse tuua, kui Ibrahimovic vahetas Torino Juventuse särgi 26 miljoni euro eest Milano Interi oma vastu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles