Girol saatis edu jooksikuid, Kangert lõpetas peagrupis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Astana

Itaalia velotuuri täna sõidetud künkliku 12. etapi võitis taanlane Lars Ytting Bak (Lotto – Belisol). Tanel Kangert (Astana) lõpetas etapi peagrupis ja sai 43. koha, kirjutab rattaprofid.ee.
 

Bak kuulus 10-mehelisse jooksikute gruppi, mis etapi algfaasis peagrupist põgenes. 2km enne finishit ründas taanlane 6-meheliseks kahanenud grupist ning võttis etapivõidu. 11 sekundit kaotas talle prantslane Sandy Casar (FDJ- BigMat) ning sama ajaga tuli kolmandaks Andrei Amador (Movistar). Peagrupp kaotas võitjale 3.34.

Tuuri üldliidrina jätkab hispaanlane Joaquin Rodriguez (Katjusha). Kanadalane Ryder Hesjedal (Garmin-Barracuda) püsib teisel kogal ning Casar tõusis kolmandaks. Astana parimana on Paolo Tiralongo 4. kohal ning Roman Kreuziger 6. kohal.

Kangert on kokkuvõttes 54. kohal, kaotades liidrile endiselt 13.06. Homme on Girol kavas lühike, vaid 121 km pikkune tasase maa etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles