Doronin: tahtsime väga seeriat Tartusse tagasi viia

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Doronin
Marek Doronin Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond kaotas täna Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeria neljanda kohtumise Kalev/Cramole 65:72 ning kogu seeria 0:4.

«Tahtsime kõik väga seda mängu siin võita ja seeriat Tartusse tagasi viia,» kommenteeris tartlaste kapten Marek Doronin.

«Ise ei liikunud ma täna kõige paremini ja eks peatreener nägi seda ning seetõttu andis ka vähem mänguaega,» lisas kannavalu käes vaevlev Doronin, kes täna viibis väljakul vaid pisut üle kuue minuti. «Lõpus tegime vigu ja lootsime sellele, et nad eksivad vabavisetel. Kahjuks see taktika ei toiminud ja tuligi kaotus vastu võtta. Eks Kalevil oli ka õnne veidi rohkem.»

Tartu mängujuht Sten-Timmu Sokk pani finaalseeria kaotuse kalevlaste suuremate kogemuste arvele. «Ega siin palju öelda ei ole, nad olid paremad jälle!» ütles täna viis punkti visanud Sokk.

«Kalev sai sel hooajal palju häid mänge Ühisliigas, selle võrra oli neil kindlasti eelis see seeria enda kasuks pöörata.»

«Otsustavaks sai see, et nemad tegid palju vähem pisivigu. Kokkuvõttes otsustas see väga palju,» lisas Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles