Teever tuleb taas Nõmme Kalju eest platsile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever
Ingemar Teever Foto: Mihkel Maripuu

Saksamaalt Eestisse naasnud jalgpallur Ingemar Teever tuleb taas väljakule Nõmme Kalju särgis, osaledes Kalju Rannaspordikeskuse avamise raames korraldataval rannajalgpalliturniiril, kirjutab Kalju koduleht.

Endine Eesti koondise ja Nõmme Kalju ründaja veetis Saksamaal kaks hooaega, lüües esimesel hooajal 24 mänguga (23 põhikoosseisus) 4 väravat ning teisel hooajal 27 mänguga (21 põhikoosseisus) 6 väravat. Ühtlasi oli Teever lõppenud hooajal klubi paremuselt teine väravakütt.

Kalju rannajalgpallimeeskonnas ootavad teda ees mitmed tuntud endised Nõmme Kalju mängijad nagu Andrus Mitt, Kaupo Margusonov ja Mikk Haavistu. Sarnaselt Teeverile on Eestis tagasi Kalju eelmise hooaja esiväravavaht Kert Kütt, kes samuti laupäeval koos Teeveriga Kalju eest väljakule tuleb.

«Hea tunne on kodus tagasi olla ja oma vanade meeskonnakaaslastega koos rannajalgpalli mängida. Rannajalgpall pole minu jaoks võõras, kuigi tegemist on hoopis teistsuguse jalgpalliga, kui muru peal mängitakse. Esimene trenn möödus Kaljuga liival lõbusalt ja ma usun, et saan oma panusega meeskonnale abiks olla,» kommenteeris Teever.

«Juulikuise üleminekuakna avanedes ei välista ma ka uuesti mõnda välisklubisse siirdumist, kuid kõige südamelähedasem on minu jaoks eelkõige Kalju, kus kindlasti tahan oma võimeid ka Igor Prinsile näidata,» lisas 29-aastane ründaja.

«Ingemar Teever on alati Kalju jaoks tähtsal kohal olnud. Lisaks haruldasele mänguoskusele on ta ka hea sõber ning meeskonnavaimu suur ülevalhoidja. Noorenenud Kalju rannajalgpallimeeskonnal on suured ambitsioonid ja meil on hea meel, et Ingemar meid nende elluviimisel aidata saab. Loodame, et näeme teda veel kaua Kalju särgis, olenemata sellest, kas ta mängib murul või liival,» lisas Kalju eestvedaja ja rannajalgpallur Kuno Tehva.

Laupäevane avaturniir algab kell 10.00 hommikul Eesti rannajalgpalliklubide mõõduvõtuga. Kokku osaleb turniiril kaheksa meeskonda, moodustatakse kaks eraldi alagruppi ning mänguaega antakse kokku 3×6 minutit.

Kell 15.00 lõppevad alagrupimängud ning publikul on võimalus oma silmaga näha tippmängu Eesti rannajalgpallikoondise ja Norra vahel. Peale põnevat rahvuskoondiste mängu jätkub klubide turniir poolfinaalidega ning kell 17.40 toimub turniiri finaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles