Orlando Magic vallandas peatreeneri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis aastat Orlando peatreenerine töötanud Stan Van Gundy sai ametist priiks.
Viis aastat Orlando peatreenerine töötanud Stan Van Gundy sai ametist priiks. Foto: SCANPIX

NBA klubi Orlando Magic teatas esmaspäeva hilisõhtul, et kesise hooaja järel vallandati klubi pikaaegne peatreener Stan Van Gundy.

52-aastane Van Gundy asus Magicu peatreeneritoolile 2007.aastal ning viie hooajaga jäi tema saldoks 259 võitu ja 135 kaotust, kirjutab basket.ee.

Kolm esimest hooaega kujunesid tal Magicu eesotsas ka võrdlemisi edukaks, kui jõuti konverentsi poolfinaali, NBA finaali ja konverentsi finaali. 

Kaks viimast hooaega ei suudetud aga enam sarnast hoogu näidata ning kohvrid tuli pakkida juba play-offi avaringis. Lisaks jääb tänavust hooaega tumestama ka tüli tähtmängija Dwight Howardiga, kes väidetavalt nõudis treeneri lahkumist. 

Peatreenerivahetusega Orlando klubi muutused ei piirdunud, sest uue töö peab endale otsima ka Magicu senine tegevjuht Otis Smith, kes väidetavalt lahkus omal soovil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles