McLareni tiimiboss: Hamiltonil on palju ebaõnne olnud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna boss Martin Whitmarsh teatas, et Lewis Hamilton on talle tänavusel hooajal oma distsipliiniga muljet avaldanud ning väitis, et 2008. aastal maailmameistriks tulnud britt pöördub peagi võidulainele tagasi.

Eelmisel etapil Hispaanias sai Hamilton kvalifikatsioonis esikoha, kuid kuna ta rikkus kütusereegleid, tõsteti ta stardirivis viimaseks. Sellest hoolimata õnnestus Hamiltonil etapp lõpetada 8. kohaga, vahendab Planet-F1.

«Lewisel on sel aastal palju ebaõnne olnud. Viimane etapp oli meeskonnale mitmel põhjusel pettumustvalmistav, kuid ma usun, et Lewisele andis see veel rohkem jõudu juurde,» rääkis Whitmarsh. «Ta on igal etapil esiotsas olnud ja ma usun, et ta on nüüd märksa küpsem ja palju distsiplineeritum kui varem.»

Sel hooajal on sõidetud viis etappi ning iga kord on olnud erinev võitja, Whitmarsh usub, et sel nädalavahetusel Monacos on Hamiltoni kord. «Ta oli Hispaanias fantastiline. Ta on üldarvestuses ainult kaheksa punkti kaugusel liidrist, seega kõik on lahtine,» rääkis Whitmarsh. «Minu arvates on ta Monacos suur soosik, aga usun, et ta võidab sel hooajal rohkelt etappe ja ta võib ka maailmameistriks tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles