Lampard: Inglismaa suudab Chelseat imiteerida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard jääb vigastuse tõttu EMist eemale.
Frank Lampard jääb vigastuse tõttu EMist eemale. Foto: SCANPIX

Inglismaa koondise ja Londoni Chelsea poolkaitsja Frank Lampard usub, et Inglismaa koondis suudab samamoodi Euroopat üllatada, nagu tegi seda tema koduklubi Meistrite liigas.

Chelsea suutis vaatamata vigastustele ja mängukeeldudele alistada Meistrite liiga poolfinaalis Barcelona ja finaalis Müncheni Bayerni.

Lampard rääkis Sun of Sundayle, et kahel meeskonnal on palju sarnasusi. Ka Inglismaa koondisel on probleeme vigastustega ning Wayne Rooney on esimesest kahest kohtumisest mängukeelu tõttu eemal. Chelseal pidi Meistrite liiga finaali vahele jätma kapten John Terry. Lisaks on sarnaselt Londoni klubile ka Inglismaal uus peatreener.

Koondise vigastatute nimekirja kuuluvad Lampard ise, Kyle Walker, Gareth Barry ja Gary Cahill.

«Inglismaa suudab teha sama, mida tegi Chelsea. Need raskused tekitasid meeskonnas lähedust ja motivatsiooni ning me olime mentaalselt väga tugevad. Me keeldusime kaotamast ja usun, et Inglismaa koondis suudab näidata samasugust suhtumist,» rääkis Lampard.

Inglismaa mängib ühes grupis koos Prantsusmaa, Rootsi ja Ukrainaga. Mängudega alustatakse homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles