Rommedahl Saksamaa vastu mängida ei saa

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Rommedahl (keskel) sai eilses mängus vigastada ja vahetati 60. minutil välja. Saksamaa vastu ta kindlasti mängida ei saa.
Dennis Rommedahl (keskel) sai eilses mängus vigastada ja vahetati 60. minutil välja. Saksamaa vastu ta kindlasti mängida ei saa. Foto: SCANPIX

Taani jalgpallikoondislane Dennis Rommedahl sai eile õhtul EM-finaalturniiril mängus Portugali vastu vigastada ning peab viimast alagrupimängu pingilt vaatama.

Taani kaotas eile 2:3 Portugalile, 33-aastane Rommedahl vigastas põlve mängu teisel poolajal ning ründaja vahetati välja, kui mängitud oli 60 minutit, vahendab Goal.com.

Siiski on taanlastel põhjust ka rõõmustamiseks – turniiri algusest saadik vigastust ravinud Niki Zimling on tõenäoliselt mängukõlbulik.

«Rommedahl kindlasti mängida ei saa, aga Zimlingu osas on lootust,» avaldas Taani koondise peatreener Morten Olsen.

Rommedahli vigastuse tõsidus pole veel täpselt teada, täna tehakse ründajale täiendavaid uuringuid ning seejärel selgub, kas ta saaks jätkata, kui Taani peaks alagrupist edasi pääsema.

Taani kohtub B-alagrupi viimases voorus pühapäeval Saksamaaga. Juhul kui Taani selle mängu võidab ja Portugal Hollandit alistada ei suuda, pääseb Taani edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles