Miami Heat viigistas NBA finaalseeria

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami Heati tähed LeBron James ja Dwyane Wade.
Miami Heati tähed LeBron James ja Dwyane Wade. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA teises finaalimängus võitis Miami Heat võõral väljakul 100:96 (55:43) Oklahoma City Thunderit ning viigistas finaalseeria 1:1-le. 

Heat alustas taaskord võimsalt ning seitsmendaks minutiks säras tablool külalismeeskonna 18:2 eduseis. Sarnaselt esimesele mängule hakkas Heat seejärel edu hoidma, kuid seekord õnnestus laevuke ka võidusadamasse tüürida, kirjutab basket.ee.

Miami siiski kergelt ei pääsenud, sest Oklahoma jõudis Kevin Duranti 32 silma toel kahe punkti kaugusele. Kümme sekundit enne lõppu oli tänavuse hooaja suurimal skooritegijal Durantil võimalus ka mänguseis viigistada, kuid tema kahepunktivise ei tabanud.

Seejärel tehti viga Lebron Jamesile ning 32 silma, 8 lauapalli ja 5 korvisöötu teinud mängumees otsustas kahe tabanud vabaviskega mängu saatuse. 

Miami poolel andsid võitu märkimisväärse panuse veel ka 24 punkti toonud Dwayne Wade, 16 punkti ja 15 lauapalli kogunud Chris Bosh ning viis 17 punkti kogunud Shane Battier.

Kaotajate poolel viskas Russel Westbrook 27 punkti ning James Harden lisas 21 silma.

Finaalseeria siirdub nüüd kolmeks mänguks Miamisse. Kolmas finaalmäng peetakse ööl vastu esmaspäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles