Maruvihane Blohhin ähvardas ajakirjanikku: läheme ajame veidi meestejuttu!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Blohhin mängus Inglismaa vastu.
Oleg Blohhin mängus Inglismaa vastu. Foto: SCANPIX

Ukraina jalgpallikoondise peatreener Oleg Blohhin läks pärast eilset 0:1 kaotust Inglismaale pressikonverentsil nii endast välja, et ähvardas teda küsitlenud ajakirjanikku.

«Pall oli 50 sentimeetrit üle väravajoone,» ütles Blohhin  kohtumise skandaalse hetke kohta, kus ukrainlaste väravat ära ei loetud, vahendab AFP. «Milleks mängus viit kohtunikku vaja on, kui nad oma tööd teha ei suuda?»

Blohhini viha põhjuseks oli kohtunike poolt lugemata jäetud värav mängu 62. minutil, kui löögile pääses ukrainlaste ründaja Marco Devic. Inglaste väravavaht Joe Hart sai löögile küll käe vahele, kuid pall lendas siiski värava suunas, kust kaitsja John Terry selle minema lõi. Videokordusest oli seejuures selgelt näha, et pall ületas täielikult väravajoone.

«Austa mu tööd ja mind. Kas tahad, läheme välja ja räägime sellest nagu mees mehega?» ütles peatreener ajakirjanikule, kes vihjas ukrainlaste kehvale füüsisele. Seepeale tõusis ajakirjanik oma toolilt püsti, kuid üks UEFA ametnik astus meeste vahele. «Ma ei luba oma meeskonda kritiseerida. Lähme õue ja ajame veidi meestejuttu,» jätkas Blohhin. Kakluseks siiski ei läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles