Lescott: trennis saan tavaliselt Balotellist jagu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joleon Lescott.
Joleon Lescott. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel selgitavad täna õhtul viimase poolfinalisti Inglismaa ja Itaalia koondised. Üks huvitavamaid vastasseise saab olema Inglismaa keskkaitsja Joleon Lescotti ja Itaalia ründaja Mario Balotelli vahel. Mõlema mehe koduklubiks on Manchester City.

«Mõistan, et minu ja Mario duell saab olema selles mängus väga oluline,» rääkis Lescott The Sunile. «Loomulikult oleme me trennis pidanud palju häid võitlusi ning tavaliselt olen mina võitjana välja tulnud.»

Lescott lisas, et trennis siiski auhindasid ei jagata ning EMil on olukord hoopis teistsugune. «Tegemist on suurturniiri veerandfinaaliga ning siin peab kogu meeskond hea esituse tegema,» arutles ta.

Inglismaa keskkaitsja loodab, et suudab suurepärase hooaja lõpetada Euroopa meistritiitliga. Manchester City särgis tuli Lescott ka Inglismaa meistriks.

Itaalia ja Inglismaa kohtuvad täna kell 21.45 Kiievis. Võitja läheb poolfinaalis kokku Saksamaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles