Button: oleme Silverstone'is konkurentsivõimelisemad

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button
Jenson Button Foto: SCANPIX

Vormelisõitja Jenson Button tunnistas, et McLaren polnud Valencia GP-l piisavalt kiire, kuid usub, et kahe nädala pärast Silverstones on olukord parem.

«Suurel kiirusel kiirusel sõitmine on meie tugevus. Probleeme on madalama kiirusega sõitmisega, kuid see ei tohiks Silverstones probleemiks osutuda,» vahendab The Sun Buttoni sõnu.

«Läheme järgmisele etapile vastu positiivse meelestatusega. Tean, et olen meistrivõistluste arvestuses esimestest kaugel, kuid mul on endiselt võimalik see vahe tasa teha ning võita. Samas ei mõtle ma sellele. Tahan teha kodupubliku ees hea võistluse, loodetavasti auto töötab hästi.»

Button tunnistas, et Red Bulli meeskonna autode kiirus oli talle üllatav, kuid usub, et järgmiseks etapiks on vahe väiksem. Red Bulli võistkond sai oma uuenduste paketi kasutusele võtta alates Valencia GP-st, võimalik, et McLareni täiendused saabuvad Suurbritannias peetavaks võistluseks.

Button lõpetas Valencia GP 8. kohal, tema meeskonakaaslane Lewis Hamilton katkestas.

Hooaja arvestuses on Button 9. kohal kaotades esikohal olevale Alonsole 62 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles