Suurbritannia koondis kaotas järjekordse staari

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: SCANPIX

Viimasel nädalal räägiti palju David Beckhami eemalejäämisest Suurbritannia jalgpalli olümpiakoondisest. Nüüd said aga britid veel ühe halva uudise – vigastusega jääb eemale ääremängija Gareth Bale.

The Telegraph andmetel lõi Bale’il viimase 48 tunni jooksul taas välja vana seljavigastus ning pärast arstidega konsulteerimist otsustas ta mitte vigastuse süvenemisega riskida ning jääb Londoni olümpialt eemale.

Bale loodab olla vormis oma koduklubi Tottenham Hotspursi liigahooaja alguseks, mis leiab aset 12. augustil, kui mängitakse Newcastle Unitedi vastu. Vigastuse tõsidus pole veel lõplikult selge, kuid on võimalik, et hooaja esimeses mängus Spursi staar osaleda ei saa.

Bale on olnud olümpia jalgpalliturniiri ning Suurbritannia ühiskoondise pooldaja ning aasta tagasi osales ta isegi vastavas promokampaanias.

Lisaks Bale’ile jääb Suurbritannia koondisest eemale ka tema meeskonnakaaslane Kyle Walker, kes sai vigastada klubihooaja lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles