Maailma esireket ja õed Williamsid pääsesid järgmisesse ringi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängude tenniseturniiril pääsesid järgmisesse ringi kuulsad USA õed Serena ja Venus Williams. Maailma esireket Victoria Azarenka oli küll raskustes, kuid suutis kolmandas setis siiski edasipääsu kindustada.

Naisüksikmängus edetabelit juhtival valgevene tennisistil Azarenkal kulus WTA tabelis 79. kohal asuva Irina-Camelia Begu alistamiseks kolm setti. Azarenka võitis esimese seti kindlalt 6:1, kaotas seejärel teise seti 6:3, kuid otsustas mängu saatuse kindla 6:1 setivõiduga.

Alles esimese ringi kohtumise pidanud Venus Williams (WTA 69.) alistas edetabeli esikümnes oleva itaallanna Sara Errani (WTA 9.). Williams suutis oma paremuse maksma panna 6:3, 6:1. Edasipääsu kindlustamiseks kulus tal napilt üle tunni. Kõikidest mängitud punktidest võitis Williams 58 ja Errani 39.

Õed Williamsid mängivad täna ka paarismängu esimese ringi mängu. Nende vastasteks on Rumeenia paar Simona Halep ja Sorana Cirstea. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles