Margus Hunt on Dallase rahva meelest kõvem sportlane kui Dirk Nowitzki

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Elmo Riig / Sakala

Ameerikas edukat jalgpallurikarjääri tegev Margus Hunt võitis Dallase suurima päevalehe Dallas Morning News korraldatud küsitluse, kus selgitati välja Dallase parim sportlane.

Hunt pälvis esikoha selliste suurnimede ees nagu Dirk Nowitzki ja Dallas Cowboysi superstaar Tony Romo. Finaalis sai Hunt jagu mullu NHLi tähtede mängule valitud Loui Erikssonist. Rootslane on Dallas Starsi hokimeeskonna abikapten ja kuulus Vancouveri taliolümpiamängudel osalenud Rootsi koondisesse.

Hundi poolt anti finaalis 56 ja Erikssoni poolt 44% häältest. Kuus nädalat kestnud play-off süsteemis peetud küsitluses seljatas Hunt esmalt NFLis mängiva jalgpalluri Dez Bryanti (83%-17%) ja seejärel sama kindlalt ka Texas Rangersi pesapalluri Josh Hamiltoni (81%-19%). Hamilton on viiekordne All-Star meeskonna liige ja valiti kaks aastat tagasi liiga parimaks mängijaks.

Poolfinaalis edestas Hunt ülinapilt (50,25%-49,75%) NHLis Dallas Starsi ridades mängivat Jamie Benni.

«Elukas – seda sõna võib Hundi iseloomustamiseks täiesti üheselt kasutada. CBSSports.com nimetas ta füüsise tõttu kolledžijalgpalli suurimaks imeks,» põhjendab Dallas Morning Newsi koduleht seda, miks tasus Hundi poolt hääletada. Lisaks märgitakse ära, et Hunt surub sajakilost kangi rinnalt 35 korda ja on võimeline näitama muljetavaldavat jooksukiirust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles