Meistriliiga juulikuu parimateks valiti Prins ja Indermitte

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Prins.
Igor Prins. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti jalgpalli meistriliiga juulikuu parimaks treeneriks valiti Nõmme Kalju loots Igor Prins, mängijaks aga FC Viljandi kaitsja Joel Indermitte.

Prins tüüris oma meeskonna kolme kindla võiduni, sealjuures alistati 2:0 suurim rivaal meistritiitli püüdmisel FC Flora. Lisaks võideti 4:1 Tartu Tammekat ja 2:0 Sillamäe Kalevit. Karikavõistluste 1/32-finaalis käis Kalju jõud 4:0 Tallinna Kalevist.

Esimest korda sel hooajal läks parima mängija priis Viljandisse, kus selle teenis välja Indermitte. Kaitsja mängis kõigis viies juulis toimunud kohtumises kaasa 90 minutit, lüües ka kaks väravat. Viljandi viigistas 2:2 Sillamäega, võitis 3:2 Tammekat, purustas 6:0 Kuressaare (Indermittelt värav), viigistas võõrsil Transiga 1:1 (Indermittelt värav) ja kaotas juuli viimasel päeval toimunud teise matši Transile 1:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles