Veideman jääb kaheks mänguks taas kõrvale

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Eesti koondise treeningul.
Rain Veideman Eesti koondise treeningul. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti korvpallikoondise tagamängija Rain Veideman ei sõitnud täna varahommikul koos kaaslastega Iisraeli ning ilmselt jätab ta vahele ka järgmise kohtumise kodus Montenegroga.

Juba varem põlves vaevusi tekitava põletiku tõttu treeningutes pausi pidanud ja kontrollkohtumistest eemale jäänud Veideman pääses eile EM-valikturniiri avamängus Slovakkia vastu viimastel minutitel platsile, kuid selgus, et jalg siiski koormust ei kannata.

«Enne mängu tundus, et põlv on heas seisus, kuid maksimaalselt pingutades lõi valu sisse,» rääkis Eesti koondise arst Kalle Põder. «Liigeses on põletikust tekkinud vedelik, selle kadumiseks vajab jalg taas rahu. Samuti jätkatakse tavalise raviga.»

Põdra hinnangul ei saa Veideman kaasa teha ka järgmist kohtumist, kuna tervenemiseks vajab jalg puhkust. «Tegemist on ülekoormusest tingitud vigastusega. Lisaks annab tal tunda ka teise jala põlv,» märkis Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles