Ojamaa vastu tunnevad huvi mitmed Euroopa tippklubid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Ojamaa
Hindrek Ojamaa Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti koondislase Henrik Ojamaa noorem vend, hetkel FC Levadia ridades palliv Hindrek Ojamaa viibis juuli lõpus - augusti alguses kümme päeva Taani kõrgliigaklubi Brondby juures ning osales U-19 võistkonnaga turniiril Saksamaal.

Mõlemat Ojamaad esindava agentuuri Golder Star Management Eesti esindaja Harri Ojamaa sõnul jäid nii Brondby treener kui noortetöö juht Levadia kaitsjaga väga rahule.

«Kuna noormängijad peavad lepingu teenimiseks ennast klubis alati mitu korda näitamas käima, siis positiivne esmamulje on väga tähtis ning Brondby skaudid jäävad veel mõneks ajaks Hindrekut jälgima,» rääkis Harri Ojamaa Soccernet.ee-le.

Ilmselt on maikuus Inglise kõrgliigaklubi Stoke City juures end näitamas käinud noorima Ojamaa välismaale siirdumine vaid aja küsimus. «Hindreku vastu on tõsine huvi nii Inglise kõrg- kui ka esiliigast, samuti Itaaliast, Poolast ning Šotimaalt. Laual oli konkreetne lepingupakkumine tugevalt Itaalia klubilt, mille me aga tagasi lükkasime,» sõnas Ojamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles