Kiidroni koduklubi jätkab Tšehhi esiliigas täiseduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Kiidron
Kaarel Kiidron Foto: Allikas: toetantammekat.eu

Kevadel Horvaatia vastu A-koondise debüüdi teinud keskkaitsja Kaarel Kiidroni koduklubi Viktoria Žižkov alistas Tšehhi jalgpalli esiliiga ehk Druha Liga neljandas voorus 0:2 Usti nad Labemi ja jätkab täiseduga.

Sarnaselt eelmisele kahele voorule alustas Põlva Lootose kasvandik Kiidron kohtumist algkooseisus ning tegi kaasa kõik 90 minutit. Hooaja avavoorus sekkus Kiidron mängu viimaseks pooltunniks, vahendab Soccernet.ee.

Mullu Tšehhi kõrgliigas pallinud, kuid tänavuseks hooajaks aste madalamale langenud Žižkovi jaoks oli tegemist neljanda järjestikuse võiduga neljast mängust. Seejuures pole konkurendid suutnud nelja vooruga Žižkovi väravalukku lahti muukida.

12 punktiga liigat juhtiva Žižkovi lähimad jälitajad Varnsdorf ja Znojmo jäävad viie punkti kaugusele, tõsi, Znojmol on neljanda vooru kohtumine alles ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles