Aigar Leok tõusis enduuro MM-sarjas kolmandaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: Martin Mand

Rootsis Carlsborgis sõidetakse sellel nädalavahetusel enduuro MM-sarja eelviimane etapp. Aigar Leok (TM) oli täna heas hoos, kui lõpetas päeva oma klassi E3 teisel kohal ja tõusis sarjas kolmandale kohale.

Martin Leok (KTM) oli oma esimesel MM-etapil esimese päeva kokkuvõttes 17.

Aigar Leok alustas etappi hästi, täna hommikul sõidetud esimese krossitesti järel oli ta oma klassi liider, siis pidi aga tunnistama selle aasta E3 klassi absoluutse liidri, Christophe Nambotini paremust, kes ka päeva kokkuvõttes oli kiireim.

Kuid Aigar Leok suutis prantslasega konkureerida, päeva lõpuks oli tal kaotust võitjale 37,26 sekundit. Kolmas oli kohalik mees Joakim Ljunggren, kes kaotas Aigarile 12,93 sekundiga.

Teine koht tähendas Aigar Leokile seda, et ta tõusis MM-sarjas nüüd koha võrra ja on kolmas (150 p). Täna kümnes olnud David Knight langes neljandale kohale, punkte on tal 149. Liider on Nambotin (217 p) ja teisel kohal on Ljunggren (157 p).

Martin Leok sai oma esimese MM-etapi esimesel päeval juunioride klassi 17. koha.

Rootsi MM-etapp jätkub pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles