KuPS kaotas põnevusmängus JJK-le

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Jalgpallurite Sander Puri ja Ats Purje leivaisa Kuopion Palloseura sai Soome kõrgliigas kirja kaotuse, kui tulemusega 2:3 jäädi kodumurul alla Mikk Reintami tööandjale Jyväskyläle.

Mäng algas kohe väga tormakalt - juba teisel minutil läks JJK Tamas Gruborovicsi pealöögist juhtima, kuid kolm minutit hiljem suutis Antti Hynynen viigistada, kirjutab Soccernet.ee.

25. ja 30. minutil võttis JJK mänguohjad taas enda kätte - jala sai valgeks Mikko Innanen ning oma teise värava sai kirja Gruborovics. KuPSi olukord läks veelgi halvemaks 32. minutil, kui punase kaardi tõttu eemaldati Ebrima Sohna.

Vähemuses mängimisest hoolimata suutis KuPS kaotusseisu minimaalseks vähendada, kuid Etchu Tabe 79. minuti väravast enamat ei suudetud ning JJK võttis lõpuks siiski 2:3 võidu.

Eestlastest said mänguaega Puri ja Purje - Purje alustas põhikoosseisus ning vahetati puhkama 74. minutil, Sander Puri tegi kaasa teise poolaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles